SCROLL DOWN TO EXPLORE SITE

Saturday, 10 March 2018

Coding-decoding - Reasoning Bits dialy 11-03-18

1. If TRANSFER is coded as RTNAFSRE, then ELEPHANT would be coded as 








ANSWER :B


SPONSERED 

CLICK HERE Delhi Police Recruitment 2018 -ssc.nic.in


2) In a certain code, PAINTER is written NCGPRGP, then REASON would be written as 








ANSWER : C

3) In a certain code, COMPUTER is written as RFUVQNPC. How is MEDICINE written in the same code ? 








ANSWER : A

4) If VICTORY is coded as YLFWRUB, how can SUCCESS be coded ? 








ANSWER : B

5) In a certain code, TOGETHER is written as RQEGRJCT. In the same code, PAROLE will be written as 








ANSWER : A

6) If FRIEND is coded as HUMJTK, how is CANDLE written in that code ? 








ANSWER : A

7) If in a certain language, COUNSEL is coded as BITIRAK, how is GUIDANCE written in that code ? 








ANSWER : B

8) If CIGARETTE is coded as GICERAETT, then DIRECTION will be coded as 








ANSWER : B

9) In a certain code, SYSTEM is SYSMET and NEARER is AENRER. What is the code for FRACTION? 








ANSWER : A

10) If FRAGRANCE is written as SBHSBODFG, how can IMPOSING be written? 








ANSWER : D

Recommended

Blog Archive